Pidusöökide Menüü

Pidusöökide menüüd kehtivad ettetellimisel seltskondadele alates 20st inimesest.


Küsi pakkumist: 5623 5166, elsa@jaamarestoran.ee

Supid

KREEMINE KUKESEENESUPP (hooajal)


PRANTSUSE SIBULASUPP Gryere juustusaiaga


KÕRVITSAPÜREESUPP krõbeda peekoniga


RÖSTPAPRIKASUPP feta ja tüümianiga


BORŠ, veiselihaga


KANAPULJONG PIRUKAGA

 

Praed

KÜPSETATUD PARDIFILEE
portobello-filotaigna tasku, küpsetomat, hautatud kale ja
porgand, vürtsiploom, krõbekartul, punaveinikaste arooniaga


LAMBAPRAAD
kartul, rohelised oad, lillkapsas, brokoli, küpsetatud tomat ja
küüslauk, madeira-koorekaste


KÜPSETATUD SEAMINIKOOT
hautatud hapukapsas, ahjukartulid, röstitud muskaatkõrvits, pohlamoos


KÜPSETATUD SEASISEFILEE
ahjus küpsetatud kartuli-kabatsoki-tomati-sibulavorm parmesani
juustuga, kale, punaveinikaste


KÜPSETATUD KALKUN APELSINIKASTMEGA
ahjuõunad ja-kartulid, punane sibul, rooskapsad, porgandid, pohlad


KIIEVI KOTLET, VÄIKESE KONDIGA
värske köögivili, ahjukartul, kaste


ROSTBIIF VEISE SELJATÜKIST
ahjus küpsetatud kartuli-kabatsoki-tomati-sibulavorm parmesani
juustuga, kale, punaveinikaste


PRAETUD KULDMERIKOGER (filee)
bataadi-sellerikreem, porgand, lillkapsas, brokoli, rooskapsas, kartul, võikaste


KÜPSETATUD LÕHEFILEE
veinis hautatud riis, brokkoli, lillkapsas, küpsetatud tomat,
basiilika-koorekaste

RATATOUILLE

praetud tofu ja kikerhernepallidega


Salatid

 

VÄRSKE SALAT PRAETUD KANAFILEEGA

CAESARI SALAT kanalihaga


CAESARI SALAT küpsetatud lõhega


MARINEERITUD VEISELIHASALAT paprikaga


MOZZARELLA SALAT tomati, marineeritud sibula ja basiilikuga


KREEKA SALAT feta juustuga


WALDORFI SALLAT kreeka pähklitega


KARTULISALAT


SALAT METSASEENTEST, sibulast ja hapukoorest


ROSOLJE praeliha ja heeringaga


NIZZA SALAT


TABBOULEH SALAT


KASUKAS HEERINGAGA


KÖÖGIVILJAROSOLJE õlikastmega


LÄÄTSESALAT kirsstomatite ja rukolaga


KIRJU OASALAT

Suupisted

 

ROHKE SIBULA JA PIPRAGA PRAETUD KANAMAKS, must leib


ROSTBIIF, keedetud muna, redise, selleri ja mädarõikakastmega


KÜPSETATUD APELSINIMARINAADIS LAAGERDUNUD KANALÕIGUD, kaste


JÄNESETERRIIN pistaatsiapähklitega


PÄIKESEKUIVADE TOMATITEGA TÄIDETUD KANARULAAD


PUUVILJADEGA TÄIDETUD VÕIS PRAETUD VUTID 1 tk


SINGIRULLID küüslaugu-juustutäidisega


BOEF A LA TARTAR, praesai


LAMBALIHALÕIGUD marjakastmega


VEISEKEEL herneste ja mädarõikakastmega


TURSAMAKS munaga ja praesai


VÄRSKELT SOOLATUD LÕHEKALA ja praesai


VÄRSKELT SOOLATUD SIIAKALA ja praesai


FORELLIMARI hapukoore ja sibulaga, PLIINID


TIIGERKREVETISABAD krõbedas taignas, kaste


HEERINGAS hapukoore all, roheline sibul


TÄIDETUD MUNAD


KIKERHERNEPALID peedi-jogurtikastmega


KÖÖGIVILJAD DIPIKASTMEGA


LILLKAPSA TEMPURA


MARINEERITUD KÜÜSLAUK JA KARULAUK


HAPUKURGIVIILUD


MARINEERITUD SEENED


Suupistelaua puhul ei pea Te hakkama ise koguseid välja mõtlema, piisab kui valite
lemmikud välja ning meie koostame pakkumise lisades ka kogused.


Dessert

 

KUUM ŠOKOLAADIKOOK, apelsinisorbeega


SIDRUNI-HAVAAJÄÄTIS, õunastroobiga

KRÕBE NAPOLEONI KOOK, marjadega


ÕUNAKRÕBEDIK, vaniljejäätisega


TOORJUUSTUKOOK marjadega


KIRJU KOER


KOHUPIIMA MARTSIPANITORT 1 kg


KOLME ŠOKOLAADI TORT 1 kg


SEFIIRITORT 1 kg


KRINGEL keedukreemiga


MANDLIKRINGEL

Menüü (.pdf)